døre

Derfor er døren måske lidt stædig at have med at gøre

Derfor er døren måske lidt stædig at have med at gøre

advertorial

Det er faktisk ikke såre simpelt, som man kunne tro, når man skal sætte en dør op, for nogle gange skal man have den sat op sammen med den tidliger dørkarm, og her skal tingene virkelig flugte ned til mindste præcision, så det hele passer sammen.

Men der er også de gange, hvor man får døren sammen med dørkarmen, og så skulle man tro, at det ville blive nemmere, men det er ikke altid sikkert, for selv her skal man jo sørge for, at hullet til døren også passer perfekt, og hvis de ikke gør det, så er der mange fiksfakserier, som man er nødt til at gøre, så tingene sidder tæt.

Noget af det vigtigste er i hvert fald, at man sørger for, at døren og låsen flugter med hinanden, for man kan for det første komme til at ødelægge døren og låsen, hvis de ikke støder korrekt mod hinanden, men i værste tilfælde kan man risikere, at man ikke kan komme til at låse.

døre

Se efter at døren og låsen flugter med hinanden

Måske opdager man desværre først den fadæse, når man har sat døren op, hvor man tjekker efter, at den er i vater, og at den ikke støder mod gulvet, og så glemmer man lige at se efter, om den også kan lukke i, om man låser den eller ej.

Derfor skal man tjekke det løbende, for man kan ende med en dør, der kun flugter en smule, og så orker man ikke at ændre det, så man accepterer, at døren bliver lidt bøvlet at låse.

Det fortryder man hurtigt, når man skal huske sig selv på samt lære andre, hvordan man på en akavet måde skal låse den her dør.

Dette kunne man jo have undgået, hvis man havde tjekket alle aspekter efter til at starte med.