vvs

Få assistance til VVS arbejde i din bolig

Få assistance til VVS arbejde i din bolig

Hvis du førhen har boet i lejlighed, er du sikkert vant til altid at kunne tilkalde ejendommens vicevært, hvis der er noget i vejen med boligens faste installationer – det være sig VVS eller elektricitet.

I de fleste etage ejendomme er det sædvanligvis viceværten som forestår kontakte til de håndværkere og fagfolk som kan løse den slags problemer. Men ejer du selv dit hus forestår du selv denne kontakt. Og derfor er det vigtigt for dig som bolig ejer at have god kontakt til en autoriseret VVS installatør, en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret kloakmester som kan hjælpe dig med det arbejde der skal udføres i forbindelse med disse installationer.

Det er nemlig strengt forbudt for dig som lægperson selv at fuske med eksempelvis rørene eller faldstammen i din bolig. Til dette arbejde skal du bruge en autoriseret VVS installatør eller tekniker. Og derfor bør du finde ud af hvilke firmaer i dit lokal område som tilbyder disse tjenester.

Hvorfor må jeg ikke selv lave mit VVS arbejde?

Det er meget vigtigt at pointere at denne regel ikke eksisterer for at gøre de autoriserede fagfolk rige eller for at genere dig. Når du ikke selv må rode med de faste VVS installationer i din bolig er det fordi du kan løbe en enorm sikkerhedsmæssig risiko derved.

Hvis du for eksempel selv forsøger dig med at flytte et afløb eller opsætte et toilet kan du komme til at forårsage tilbageløb i rørene. Dette kan medføre sammenblanding af spildevand og drikke vand hvilket igen kan afstedkomme farlig forgiftning hos alle som drikker vand fra hanen i ejendommen. Og en sådan forgiftning kan hurtigt få en fatal udgang.

Hvor finder jeg den bedste VVS tekniker i Nordsjælland?

Er du bosat omkring Hundested eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge West Entreprise ApS som din VVS mand – læs mere på https://westentreprise.dk/