Gulvafhøvling Valby

Få dit trægulv smukt og strålende med en gulvafhøvling i Valby

Få dit trægulv smukt og strålende med en gulvafhøvling i Valby

Hvis dit slidte, trætte og skrammede trægulv skal være smukt og skinnende igen, er der ingen vej uden om en mere indgribende behandling end almindelig gulvvask. Du kan ikke fjerne hverken slidspor og skjolder eller dybe ridser og skrammer ved blot at vaske dit gulv – og har træværket én gang taget skade af eksempelvis fugt, og udviklet skævheder eller buler, kan det være nødvendigt med en grundig gulvafhøvling.

Hvordan ved jeg, om en gulvafhøvling er nødvendig?

Når du skal tage stilling til, hvorvidt dit gulv skal have en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, skal du først og fremmest kigge på skadernes omfang. Er dit gulv blot plettet og skjoldet af spildte væsker, nedtrådt støv eller solens stråler, kan du med stor sandsynlighed nøjes med en skånsom gulvafslibning.

Ved en gulvafslibning kan de overfladiske skønhedspletter, som opstår ved almindelig dagligdags slitage, nemt fjernes. Men har dit gulv mere omfattende skader, som stikker dybere end et par millimeter, skal du nok regne med, at det kan blive nødvendigt med en grundig gulvafhøvling. Det kan for eksempel være, at gulvet har buler som følge af fugtskader, eller meget dybe hak i træværkets overflade.

Få hjælp fra et gulvfirma til din gulvafhøvling

I så tilfælde bør du kontakte et professionelt gulvfirma i dit lokal område med henblik på at få foretaget en vurdering af dit gulvs tilstand. Trægulve kan nemlig kun tåle et vist begrænset antal gulvafhøvlinger i løbet af deres liv – hvis træet ikke har en vis tykkelse, kan en gulvafhøvling ikke lade sig gøre.

En professionel og erfaren gulvmand kan hurtigt vurdere, om gulvet egner sig til en gulvafhøvling – og udføre denne uden at beskadige gulvet yderligere. Efterfølgende vil gulvet modtage en gulvafslibning og en efterbehandling, som kan holde træværket beskyttet i mange år fremover.

Få et tilbud på en professionel gulvafhøvling på gkservice.dk