Overdækket terrasse

Få mere ud af din have med en overdækket terrasse

Få mere ud af din have med en overdækket terrasse

Har du planer om at få opført en lækker træ terrasse til dit hus i løbet af den kommende sæson? Så kan du overveje om dele af din træ terrasse skal være overdækket.

Hvorfor skal jeg vælge overdækning af min træ terrasse?

Måske tænker du at det er synd at overdække træ terrassen helt eller delvist. Det er trods alt kun sommer ganske få måneder af året. Og så skal solen da også nydes i fulde drag.

Men her skal du huske at selv den dejligste danske sommer kan være meget svingende når det handler om solskins timer, nedbør og temperaturer. Selv om du vil kunne solbade i timevis den ene dag, kan der sagtens være efterfølgende dage hvor det styrter ned.

Med en overdækket terrasse vil du kunne nyde den friske luft og de milde temperaturer udendørs uden at skulle finde dig i at blive våd. Det kan faktisk være rigtig hyggeligt at lytte til regndråberne der slår mod taget på din overdækkede træ terrasse under en stille sommerbyge. Og vælger du kun at lade din træ terrasse delvist overdække kan du altid rykke ud i det åbne når solen titter frem på ny.

Nyd udelivet hele året med en overdækket terrasse

Dertil kommer at du med en overdækket træ terrasse vil kunne få glæde af din terrasse i mange flere måneder end hvis terrassen var helt foruden overdækning.

Vælger du at investere i en såkaldt terrasse varmer vil du kunne sidde udendørs til langt ud på efteråret. Du vil kunne bruge en overdækket terrasse som vinterhi for de planter som ikke befinder sig så vel med vinterens hårde vejrlig. Og dine havemøbler er effektivt beskyttet mos regn, sne og slud når de står i ly og læ på en overdækket terrasse.

Du kan se eksempler på overdækkede træ terrasse på kun-terrasser.dk