kloakservice kalundborg

Få professionel kloakservice i Kalundborg

Få professionel kloakservice i Kalundborg

advertorial

Bor du i eget hus? Så har du ansvaret for dine egne kloaksystemer. Og derfor er det smart med jævne mellemrum at få kloakservice.

Hvornår har jeg brug for kloakservice?

Hvis du bemærker en rådden eller på anden måde ulækker lugt fra afløbene i køkkenet, bryggerset eller badeværelset, vil din første reaktion sandsynligvis være at gennemskylle disse med afløbsrens. Dette vil også virke al den stund lugten skyldes forstoppelse i afløbet.

Men hvis lugten fortsætter, bør du hurtigst muligt tilkalde en autoriseret kloakmester. Så er der nemlig med stor sandsynlighed tale om fejl eller skader på de kloak rør som løber under din matrikel. Og det kan få alvorlige konsekvenser hvis fejlen ikke udbedres med det samme. Er rørene stoppet til, for eksempel med grus, sand eller jord, kan der opstå tilbageløb af kloakvand.

Det betyder at du får spildevand op igennem dine afløb i køkkenvasken, håndvasken og brusekabinen. Ud over at dette er virkelig ulækkert, er det også forbundet med en ikke ubetydelig sundheds risiko. Og alene af den grund er det en god idé at få kloakken efterset så hurtigt som overhovedet muligt.

image

Hvis der er gået hul på rørene i det kloak system, som befinder sig under din grund, kan spildevandet sive ud. Dette kan gøre din have til en virkelig klam sump, og samtidig beskadige både sokkel og fundament på dit hus. Derfor er det en god idé med jævne mellemrum at få efterset kloak rørene, således at huller kan lappes og eventuelt slam, som er i fare for at tilstoppe kloakken, renses ud.

Finde den bedste kloakmester i Kalundborg

Er du bosiddende i den vestlige del af Sjælland, for eksempel Slagelse, Kalundborg eller omegn, kan du altid kontakte Slagelse Kloakservice ApS når du har brug for hjælp til rensning eller eftersyn af dine private kloak anlæg. Du kan læse mere på slagelsekloakservice.dk.