fodplejestol

Find den bedste fodplejestol online

Find den bedste fodplejestol online

Driver du klinik inden for områder så som zoneterapi, fodterapi eller manicure og pedicure? Så bør du overveje at anskaffe en lækker fodplejestol som kan lette arbejdet med klienternes fødder.

Hvorfor investere i en fodplejestol?

Som zoneterapeut eller som indehaver af en kosmetolog eller en fodpleje klinik er der en vis idé i at anskaffe en fodplejestol. Måske tænker du at din klient lige så godt kan sidde i en almindelig lænestol under pedicure eller terapi sessionen. Men her skal du tænke på at det ikke alene er klientens komfort, som er på spil. Det er også dit helbred.

Som fuldtids arbejdende er det vigtigt at du kan opretholde en hensigtsmæssig arbejdsstilling gennem hele din dag. Ellers risikerer du at gøre skade på dig selv. Derfor er det vigtigt at du vælger en fodplejestol med mulighed for at indstille høje, hældning, og faktisk helst også fodstøtterne individuelt.

På den måde sikrer du den optimale ergonomi, og dermed de bedste arbejdsforhold for dig selv. Og dine kunder vil i høj grad sætte pris på den høj komfort, som en moderne fodplejestol tilbyder.

Hvilken fodplejestol skal jeg vælge?

Er du således i markedet efter en lækker fodplejestol i høj kvalitet kan du med fordel købe den gennem Altermed Wellness. Altermed Wellness har i deres online shop et stort og velassorteret udvalg af solide og fleksible fodplejestole, som kan bruges til en hver form for behandling.

Se for eksempel den utroligt flotte og funktionelle fodplejestol Tarse, som med tre motorer, uafhængige fodstøtter og justerbare sæde hældning tilbyder såvel høj komfort som perfekt ergonomi. Stolen er forsynet med vendbare armlæn og justerbar nakkestøtte, og er udført i hvid PU sømløs polstring for nem rengøring og god hygiejne.

Du kan se Tarse fodplejestolen og andre modeller i Altermed Wellness’ online shop på hjemmesiden altermed.dk