blikkenslager

Find en god blikkenslager

Find en god blikkenslager

Inden du ringer til en blikkenslager, er det vigtigt at det reelt er en blikkenslager du har brug for og ikke en VVS’er. Der er nemlig stor forskel på hvad de håndværkere laver til trods for at de første par år af deres uddannelse følges ad. Som en god tommelfingerregel kan man sige, at en VVS’er arbejder inde i huset med vand, varme og sanitet, imens en blikkenslager tager sig af det udvendige som tag, tagrender, nedløbsrør og facader. Blikkenslager faget kommer som en udstikker af smedearbejdet og stammer helt tilbage til den tid, man begyndte at bygge huse med tage og tagrender. Du kan finde en blikkenslager i København her. 

Find den rette blikkenslager

Står du og skal have fat i en blikkenslager, det kan f.eks. være at få lavet nyt tag, tagrender og nedløbsrør på dit hus er det en god ide at få et tilbud fra mere end en blikkenslager. Dermed undgår du at betale mere end du egentlig behøver. Når du har fået dine tilbud, kan du i ro og mag vælge den der passer dig bedst. Husk at det bedste tilbud ikke nødvendigvis er det billigste. Der kan være forskel på materialevalg eller i servicen. 

Når du er i processen med at vælge den rette blikkenslager, er det også en god ide at tjekke dem på Trustpilot eller lignende sider. Du skal ikke læse de bedste og dårligste anmeldelser, men se om der er en rød tråd i anmeldelserne. Er der noget der går igen i anmeldelserne. Det kan være positive som negative ting. Er de gennemgående at firmaet f.eks. ikke kommer til tiden, vil det nok også være sådan i dit tilfælde. Ved at lave dette forarbejde, som ikke behøver at være tidskrævende sikre du dig, at din oplevelse med at få lavet dit tag vil blive både billigere og bedre.