apotek

Find håndkøbsmedicin på apotek i Randers

Find håndkøbsmedicin på apotek i Randers

Er du lidt småforkølet eller lider du af midlertidigt fordøjelses besvær? Så kan du med stor sandsynlighed lindre symptomerne og der ud over få glæde af håndkøbsmedicin.

Hvad betyder håndkøbsmedicin?

Håndkøbsmedicin er et begreb som dækker over alle de former for medicin som ikke kræver en recept fra din læge. Du kan således købe håndkøbsmedicin på apoteket – og visse former for håndkøbsmedicin fås tilmed i kiosker, supermarkeder og andre dagligvare butikker.

Det tilrådes dog at du køber din håndkøbsmedicin på apoteket. Selv om medicinen ikke kræver en recept, kan der nemlig godt være risiko forbundet med indtagelse – for eksempel i form af kontra indikationer over for den receptpligtige medicin du måske spiser ved siden af.

Når du køber din håndkøbsmedicin på et apotek er du garanteret kyndig rådgivning med hensyn til indtagelse. På apoteket finder du nemlig dygtige fagfolk som har specialiseret sig inden for medicin og lægemidler, og som derfor har de stærkeste forudsætninger for at kunne yde kvalificeret vejledning omkring såvel læge ordineret medicin som håndkøbsmedicin.

Håndkøbsmedicin kan for eksempel være milde smertestillende midler som for eksempel Panodil eller Ipren, rygestop præparater, sugetabletter til lindring af halsbetændelse, probiotika og midler mod forstoppelse og mange andre medicin kategorier. Og ås er der en lang række produkter til luse bekæmpelse og personlig hygiejne som hører under betegnelsen håndkøbsmedicin.

Hvor finder jeg håndkøbsmedicin i Randers?

Er du bosat Randers eller omegn, kan du finde din håndkøbsmedicin hos Randers Jernbane Apotek eller et af de tilhørende apoteker i Randers. Det kan for eksempel være apoteksudsalget på Glarbjergvej, eller et af de tre håndkøbs udsalg iSpentrup, Harridslev og Laurbjerg. Kan du ikke finde den håndkøbsmedicin du skal bruge, kan denne hurtigt bestilles hjem til dit udsalgs sted fra Randers Jernbane Apotek via apotekets hjemmeside.

Du kan læse mere om håndkøbsmedicin på randersjernbane.apotekeren.dk