Mads Z

Find smykker i tidsløst design hos Mads Z

Find smykker i tidsløst design hos Mads Z

advertorial

Et tidsløst design er Mads Zs speciale

Mads Z smykker kommer i et smukt og tidsløst design.
Der er smykker i både guld og sølv, og de findes i både otte og fjorten karat guld. 
Der er også sølv i sterlingsølv, og du finder både øreringe, armbånd, halskæder og fingerringe.

Du kan for eksempel finde Precious Peak-serien, som kommer med Zirkoniasten. Du kan finde kreol-øreringe, armbånd med kors, halskæde med hjerte eller et tyndt armbånd med en rude. Serien kommer både i sølv og forgyldt guld og sælges inde på caratdiamanter.dk

Hvis du hellere vil have noget med lidt farver, som er let og bærer præg af et strandlook, så er det Mads Zs Saint Tropez-serie, du skal have fat i. Du kan få dem i sølv med onyx og koral, som altså er sølv og sort, eller du kan få den i forgyldt sølv med agat og hæmatit, som er guld og rød.

Serien Carnaval er ligesom Saint Tropez-serien frisk med lidt farver, men samtidig nede på jorden. Her finder du blandt andet halskæder i sølv med jade, perle og kvarts eller med carneol, perle og kvarts. Dermed finder du også variation i farverne. 

Du finder selvfølgelig stadig de mere populære smykker ved Mads Z

Mads Z Poetry er meget populær og består af en ring, som har et flettet look og finde i fjorten karat guld med safir i blå eller rød. Den er tidløs og passer til både finere sammenkomster, men kan også sagtens gå til hverdag især på grund af den gode kvalitet og dens simple look.

Identity-armbåndet er også blandt de populære smykker, den findes i otte karat guld. Det er et simpelt og smukt armbånd, som kommer med en tom plade, med plads til at indgravere et navn, en dato eller lignende. Ved siden af pladen er også en lille sten.