Gulvfirma Herlev

Gulvfirma med stort kendskab til trægulve

Gulvfirma med stort kendskab til trægulve

advertorial

Sådan vælger du det rigtige gulv

Står du og skal have lagt nyt gulv i dit hus eller i din lejlighed? Der findes mange forskellige typer gulve, der giver hvert deres helt unikke udtryk. Der findes både laminatgulve, linoleumsgulve, vinylgulve, LVT-gulve og mange flere. Der er mange ting, du bør have med i overvejelserne, når du skal vælge hvilken type gulv, du vil have. Der kan bl.a. være forskel på, hvor hurtigt man vil kunne se slitage på de forskellige typer gulve.

Her kan det være værd at overveje, om man skal have ekstra slidstærkt gulv de steder, hvor man færdes mest, f.eks. i gangen. Derudover er det vigtigt at sætte sig ind i, hvordan man vedligeholder sit gulv. Et gulvfirma med erfaring inden for salg og montering af gulve vil kunne guide og vejlede, når du skal finde det gulv, der passer bedst til dig og dit hjem.

Gulvfirma Herlev

Reparation og vedligeholdelse af trægulve

Der er en række forskellige faktorer der spiller ind, når det gælder vedligeholdelse af trægulve. Har du f.eks. en hund eller en kat, er der stor risiko for slitage, hvis man har trægulv i hjemmet. Det skyldes at deres poter kan lave ridser i gulvet, og at de kan slæbe sand og jord med ind i huset.

Er man ikke opmærksom på dette, vil sandet kunne lave ridser i gulvet. Man bør derfor være opmærksom på at støvsuge relativt ofte. Derudover findes der forskellige slags sæbe og produkter specifikt til trægulve, som kan bruges på de forskellige typer gulve. Du kan bl.a. spørge det erfarne team bag Kenn Dit Gulv til råds om alt fra vedligeholdelse til reparation af gulve. Firmaet har stor erfaring som gulvlægger i Herlev.

Kenn Dit Gulv tilbyder desuden en uforpligtende samtale, hvor der er rig mulighed for at stille spørgsmål vedrørende mulighederne inden for trægulve til netop dit hjem.