låsesmed solrød

Har du mistet dine nøgler?

Har du mistet dine nøgler?

Er du havnet i en situation, hvor du har enten mistet dine nøgler eller fået dem stjålet? Det er en kedelig situation at stå i, særligt fordi det ikke er rart, at andre har nøglen til din bolig. Men du kan heller ikke komme ind i din lejlighed eller hus uden dine nøgler.

Hvad skal du gøre? Læs med i dette indlæg, hvor du kan blive klogere på, hvad du skal gøre, hvis du har mistet dine nøgler. 

Ring til en låsesmed

Kan du ikke komme ind i dit hus eller lejlighed med hjælp af en ekstra nøgle eller lignende, så skal du ringe til en låsesmed. Låsesmeden vil her hjælpe dig ind i din bolig og få skiftet låsen med det samme. Låsesmede kan komme på alle tidspunkter af døgnet og være din held i nød. Du skal blot være opmærksom på, at de er temmelige dyre. Men det kan betale sig, hvis du ikke kan komme ind på andre måder. Du kan finde låsesmed i Solrød eller en tættere på dig, med hjælp fra internettet. 

Få skiftet alle låse ud

Få altid skiftet dine låse ud, hvis du har mistet dine nøgler. Det er rarest for dig, som bor i boligen, men også resten af din familie eller dine bofæller.  Det er ikke sikkert, at tyven eller den person som finder dine nøgler, vil vide, hvor du bor. Men hvis det er tilfældet, så er du i hvertfald sikret mod indbrud af din bolig.

Tyve kan desværre ofte bryde ind med eller uden nøgle, så når du alligevel er i gang med at undersøge din forsikring, læs da op på din indboforsikring. Hvordan er du dækket og hvilke ting er med i din indboforsikring. Du kan efterhånden tilkøbe flere former for tillæg til din indboforsikringer, som gør du er dækket godt ind.

Kontakt politiet 

Hvis du fik en ansigt på den vedkommende, som stjal din taske med dine nøgler i, så bør du indberette det til politiet. Måske du kan hjælpe andre fra at få stjålet deres ting. Hvis du har haft andre genstande i din taske, såsom din mobil, så skal du også melde det til politiet. Så vil din elektronikforsikring også dække dette.