Havepools

Havepools skal også vedligeholdes vinteren over

Havepools skal også vedligeholdes vinteren over

Når man nu lever i Danmark, så skal man være lidt af en viking, før man synes, det er sjovt at bade i de kolde måneder – og den slags måneder kan der være mange af.

Er man også en vinterbader, så tager man nok ned til stranden for at bade, end at man gør det i polen derhjemme.

Det smarte ved sådan nogle moderne havepools er blandt andet, at der ikke er tale om en klassisk svømmepøl, som man skal bare ud, mure op og sætte en vippe til, som dernæst skal fyldes med vand.

Den slags koster også mange penge, og det er nok ikke så mange, der lige har plads i haven til sådan en, og hvad hvis man så fortryder at have den?

Derfor er sådan en moderne havepool den smarte løsning, hvor man kan sætte den op, fylde den med vand og putte familien i den, og så kan den pakkes væk bagefter.

Tag dig også af din havepool om vinteren

Er der så lige en dag om sommeren, hvor man ikke gider at bruge den, så kan man jo lade den stå ude, eller hvis man bliver nødt til at fylde nyt vand i den, som der har en bedre temperatur, så gør man bare det.

Men om vinteren kan man jo ikke lade den stå ude, og det er også en af de praktiske ting ved en havepool, at man kan pakke den sammen og lægge den væk.

Det bør man også gøre, men det kan være smart lige i vintersæsonen at kigge til den, om der skulle være mus eller rotter, der har gnavet i den, eller den er ved at mørne eller lignende.

Det ville være en skam, hvis man hev den havepool frem efter vinteren, og så kan den ikke bruges længere, fordi man ikke have holdt øje med den over vinteren.