ballet

Her kan dit barn danse ballet på Frederiksberg

Her kan dit barn danse ballet på Frederiksberg

Ballet er ikke bare en dans

Ballet er ikke bare en dans. Det er en sport, en kunst, et måde at udtrykke sig på, en måde at mærke kroppen på og en teknisk svær disciplin at mestre. Der er måske mange der forbinder ballet med noget der er nemt og enkelt. Det kan være fordi det ser så elegant og yndefuldt ud. Men det er faktisk måske en af de sværeste og hårdeste dans. Det kræver en enorm styrke, selvkontrol og balance, for at kunne danse ballet. Det kræver derfor træning, træning og mere træning.

Her er det vigtigt at man allerede som barns ben får det ind under huden. Der er utrolig mange teknikker, som kræver at man har den nødvendige smidighed, styrke og balance for at kunne løse. Derfor kan børne mobilitet og kropsstyrke være afgørende allerede fra når de er små. 

Lær at danse ballet som barn

I dag kan du lade dit barn starte til ballet allerede i en alder af 3 år. Det er måske den alder der er vigtigst for dit barns udvikling, da det er her barnet skaber og danner sin kropsform. Her kan du gennem ballet udvikle musklerne, balancen og styrken i dit barns krop. Derudover kan dit barn lære at danse ballet på mange forskellige niveauer. 

Hvis du derfor har et barn der går med en lille balletdanser i maven eller er nysgerrig på at prøve det, kan du med fordel finde en balletskole i København og omegn.

Find en balletskole på Frederiksberg

Vi har undersøgt balletskolerne rundt i landet, og kan her anbefale en populær og anerkendt balletskole i København. Her kan dit barn på 3, 4 eller 5 år starte til ballet på Frederiksberg. Ved Ballet teatret kan dit barn blive undervist i ballet af intet mindre end Sarah Michaelsen, som blandt andet er uddannet i London.