vinkelsliber

Hvad skal man bruge af sikkerhedsudstyr ved brug af en vinkelsliber?

Hvad skal man bruge af sikkerhedsudstyr ved brug af en vinkelsliber?

Som bekendt lyder et råd, at man altid skal være på den sikre side, at man skal helgardere sig, at man aldrig må slække på sikkerheden, og at man skal sætte sikkerheden først.

Det vil vi bestemt ikke benægte, men man skal også huske at holde igen, så man ikke ender med at påføre så meget sikkerhed, at det faktisk kommer til hinder for arbejdet, eller hvad man nu skal udføre, så det faktisk ender med udgøre en sikkerhedsrisiko.

Nu sådan noget som at arbejde med en vinkelsliber kræver først og fremmest, at man øver sig med at bruge den, så man ved, hvordan man skal gebærde sig med den.

Det vil sige, at man bruger meget sikkerhed i starten, har nogen til at vejlede en og arbejder med noget, der ikke er så vigtigt, hvis det skulle gå galt.

Sikkerheden ved en vinkelsliber på længere sigt

På den måde oplærer man langsomt, hvordan man skal gøre, for det kan godt virke som et voldsomt stykke værktøj, når man bruger det og benytter det, hvorfor man skal være sikker i ens hænder.

Men det lyder værre, end det reelt er, men derfor kan man godt være påpasselig i starten, hvorfor man ifører sig en del sikkerhedsudstyr.

Det er også helt i orden, og man skal da også altid have det regelmenterede sikkerhedsudstyr på, hvis man arbejder et sted, hvor man er hyret til at udføre et arbejde.

Men med tiden bliver man måske så godt, så man kan lade det ekstra sikkerhedsudstyr ligge, som man brugte før i tiden.

Det er lidt som at sammenligne med støttehjul til en cykel, hvor man jo gerne vil spare dem væk på længere sigt.

Skulle man dog føle, at man endnu ikke er helt sikker i sin sag med en vinkelsliber, så skal man bare opøge sikkerheden på den front.