vvs

Lad din lokale VVS mand hjælpe dig med istandsættelsen

Lad din lokale VVS mand hjælpe dig med istandsættelsen

Har du netop købt nyt hus? Så glæder du dig sikkert til at få helt nyt tag over hovedet. Og du ser nok også frem til at kunne sætte huset i stand således at boligen bliver præcis som du ønsker.

Få hjælp til renoveringen hos dit lokale VVS firma

Hvis huset skal sættes flot i stand forud for indflytning er det en god idé at kigge på om installationerne trænger til en opdatering.

Såvel de faste elektriske installationer som VVS installationerne i en bolig vil typisk være slidt efter mange år uden udskiftning. Det er slet ikke sikkert at de lever op til moderne krav og standarder anno 2021.

Derfor bør du lade autoriserede fagfolk forestå renoveringen af disse. Og her skal du så have fat på henholdsvis en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør.

Det er i den forbindelse rigtig smart at vælge en VVS’er som residerer i nærheden af din nye bolig. En lokal VVS mand kender området og har måske endda fikset installationerne i boligen førhen. Men den helt store fordel ved at lade det lokale VVS firma forestå renovering og modernisering af VVS installationerne i boligen er at du derved er garanteret en VVS’er som kender til installationerne skulle der opstå en akut nødsituation siden hen.

Lad den lokale VVS’er hjælpe akut

Skulle der opstå en læk på et vandrør, eller skulle du opleve at der ikke er varme i radiatorerne eller vand i dine vandhaner, er det nemlig også VVS manden du skal have på banen. Ligger dit nye hus på Amager, for eksempel i Tårnby, Dragør, Sundby eller Kastrup, kan du vælge Claus A. Axmark VVS som din faste vvs’er.

Du kan få mere information om Claus A. Axmark VVS, og indhente et tilbud på VVS arbejde, via virksomhedens hjemmeside https://caavvs.dk/.