leje af borde og stole

Leje af borde og stole til den rette tid

Leje af borde og stole til den rette tid

Selvom det kan se lidt morsomt ud, når man skal holde et arrangement derhjemme, og man tager fat i alle de borde og stole, man har liggende fra dem, man bruger til hverdag, til dem man har liggende på loftet, i laden med videre, så kan det altså blive lidt for bøvlet i den samlede længde.

Det ligner lidt et hippie-kollektiv, når man stillet alle disse møbler frem, som slet ikke passer sammen med hinanden, og det gør bare, at de kommer til at fylde mere, end hvad godt er.

Måske går man efter det look, fordi det bryder med det ensformige, som man ikke er fan af, men her skal man også tænkte på gæsterne.

Det er ikke så heldigt, hvis der er forskel på højden på bordene, man sætter sammen, især hvis man kommer til at sidde mellem sådan et område.

Hvis stolene også er forskellige, så vil nogle fylde meget, mens andre er klemt sammen mellem hinanden, og det er jo ikke godt, hvis gamle moster Erna på 75 skal sidde på noget, der minder om en hønsepind, når hun er til fest, når hun har ondt i ryggen og har svært ved at sidde mageligt generelt – og man så skal overleve sådan en lang fest.

Det bliver også svært at dække ordentligt op med duge og resten, og selvom man kan leve med, at bestikket ikke er ens, så vil du ved festens opståen bemærke, at folk møver sig ind mellem hinanden og ikke kan komme frem og tilbage – og måske “hugger” de gode pladser fra hinanden.

Så kan man måske foretage leje af borde og stole af naboen, men vores forslag er stadig, at man skal gøre det fra et sted, hvor man kan låne borde og stole af samme omfang og størrelse; for selvom man måske ikke kan lide det udtryk, så får det festen til at glide markant lettere.