biler

Nye brugte biler – find dem hos online forhandler

Nye brugte biler – find dem hos online forhandler

Er du på biljagt, og må den nye udvidelse af den hjemlige vognpark helst ikke koste spidsen af en jetjager? Så kan du med stor fordel vælge at investere i en brugt model.

Hvorfor vælge en brugt bil frem for en ny?

Når du køber en brugt bil slipper du for at betale de skyhøje skatter og afgifter som sender prisen på fabriksnye biler så højt i vejret.

En ny bil vil typisk være behæftet med afgifter som forhøjer prisen til over det dobbelte. Det betyder at du vil få særdeles svært ved at finansiere købet af en helt ny bil uden at skulle optage et lån. Og det er da ærgerligt at skulle betale af på en bil hvis værdi rasler ned i løbet af bilens første tre til fem leveår. Især når du kan købe en ganske fin brugt bil for en brøkdel af denne nypris og stadig have glæde af den langt ind i fremtiden.

En brugt bil af nyere dato vil nemlig sagtens kunne have masser af kilometer tilbage i tælleren, gode køre egenskaber og et højt sikkerheds niveau. Du skal huske at en nyere brugt bil var spritny for ganske få år siden. Og de biler, som er fremstillet inden for de seneste femten til tyve år holder generelt en ret høj standard på alle parametre.

Køb din nye brugte bil hos en autoriseret forhandler

Står du således for at skulle vælge din nye bil blandt et stort antal brugte biler til salg i Danmark bør du se dig godt for. Du bør først og fremmest finde din bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler. På den måde er du sikker på at få en bil i fin og køreklar stand hvis pris står mål med kvaliteten.

Se de mange annoncer for brugte biler til salg hos forhandlere hos biltorvet.dk