rengøring af pool

Rengøring af pool: Din hjælp i en travl hverdag

Rengøring af pool: Din hjælp i en travl hverdag

Ny pool

Børnene tiggede måske i næsten 10 år for at få den drømme pool, som der hele tiden var blevet snakket så længe om. Det var næsten uanset om det var den eller den anden pool, jamen så var det bare et sten sikkert hit hos børnene.

Og måske var det en af grundene til, at poolen blev etableret i haven, og der blev brugt så mange penge på poolen, som der gjorde. For der er ingen tvivl om, at pool er dyrt at bygge og købe, men når det så er sagt; så er en pool også sindssyg dyr og tidskrævende at vedligeholde. 

En god idé kan derfor være at overveje at få privatrengøring til din swimmingpool, og hvis du er i tvivl om, hvad det vil sige, kan du læse mere om det lige her: https://www.ejendomsdriften.dk/professionel-poolpasning/

Generelt kræver det rigtig meget at passe en pool, og hvis du stadigvæk er overbevidst om, at det kan I sagtens selv klare, så er det måske fordi, du ikke er helt klar over, ALT det der rent faktisk skal gøres. De fleste ved nemlig ikke, hvad det kræver og af samme årsag, kan poolen holde i mindre tid. 

Har du styr på poolpasningen?

Forlæng poolens levetid og sæt dig ind i den poolpasning en pool kræver. Så vil du måske indse, at det kan betale sig at rent ud sagt; betale sig fra det.

Først og fremmest skal man altid huske at udskifte kloren i badevandet og ikke mindst rense filteret i poolen. Det kan tage rimelig meget tid i sig selv. 

Dernæst er der også den meget kedelig del af den: Fjernelse af blade, skidt og snavs fra badabassinet. Det kan foregå med enten fiskenet eller lignende. Tror vi alle sammen kan huske, at have samlet bier eller hvepse druknet i et bassin hos naboen eller lignende.