Luft til luft varmepumpe

Skift elvarmen ud med en luft til luft varmepumpe, og spar penge

Skift elvarmen ud med en luft til luft varmepumpe, og spar penge

Elvarme er den dyreste og mindst effektive måde, hvorpå man kan opvarme sin bolig. Ikke desto mindre sidder mange husejere i boliger, som ikke er forsynet med et gas eller olie fyr, og som ikke er tilsluttet fjernvarme nettet, og varmer deres huse op ved hjælp af dyre og brandfarlige elovne. Er du en af dem, som gyser over elregningen efter en lang, kold og hård vinter, kan du med fordel skifte de gamle radiatorer ud med en super effektiv og miljøvenlig luft til luft varmepumpe.

Hvorfor skal jeg investere i en luft til luft varmepumpe?

Den primære årsag til, at flere og flere danskere vælger den energi effektive luft til luft varmepumpe frem for de gamle elovne, er selvfølgelig af ren økonomisk natur. Du kan regne med at spare op imod firs procent af dine udgifter til opvarmning af din bolig, hvis du vælger at skifte til en moderne luft til luft varmepumpe.

Grunden er, at en luft til luft varmepumpe udnytter den tilførte energi meget bedre end de gamle elektriske varme apparater – for hver kW, en luft til luft varmepumpe forbruger, vil den producere omtrent fem gange mere varme end en elektrisk radiator. Dette vil, i sagens natur, medføre en ganske betragtelig besparelse for dig i forbindelse med opvarmning af dit hus.

Hvad er de øvrige fordele ved luft til luft varmepumper?

Ud over det, at din elregning skrumper en del, når du vælger en luft til luft varmepumpe, er der også nogle teknologiske bonusser forbundet med dette valg. For det første er de fleste luft til luft varmepumper som standard udstyret med et effektivt luft filtrerings system, som renser luften i din bolig. Og for det andet kan du ved hjælp af en app tænde og slukke for varmen, selv om du ikke befinder dig i huset.

Find mere information om luft til luft varmepumpe på billigventilation.dk