sprogundervisning

Sprogundervisning - når dine medarbejdere også skal være stærke på fremmedsprog

Sprogundervisning - når dine medarbejdere også skal være stærke på fremmedsprog

Står din virksomhed for at skulle ekspandere i udlandet – eller har du brug for at udstationere flere medarbejdere på en allerede eksisterende base i et fremmed territorium? Så kan de og virksomheden have stor glæde af et intensivt sprogkursus.

Hvor kan mine medarbejdere få kvalificeret sprogundervisning i Herning?

Har din virksomhed beliggenhed i Herning eller omegn, og foretrækker du ikke at skulle sende dine medarbejdere på langfart for at de kan få deres sprogkurser? Så kan du med fordel vælge et sprogkursus hos Ypsilon.

Ypsilon er blandt de førende udbydere af sprogkurser rettet mod erhvervslivet. De dygtige undervisere og kursus tilrettelæggere hos Ypsilon har selv hver især en baggrund i erhvervslivet foruden deres uddannelse som sprog undervisere. Derfor kan du være sikker på, at de hos Ypsilon kan relatere til såvel din som til dine medarbejderes situation, og hurtigt tilpasse undervisningens niveau til kursus deltagernes ditto.

Ypsilon – sprogundervisning på alle niveauer

Hos Ypsilon kan dine medarbejdere få undervisning i dansk, engelsk, fransk, italiensk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk eller tysk på varierende niveauer. Kurserne har som standard tre forskellige opbygninger: Intensiv kurser, crash kurser og special kurser. Intensiv kurserne er rettet imod kursus deltagere, som ønsker at forbedre deres eksisterende sprog kundskaber, og udbydes på sprogene tysk, engelsk og fransk.

Det samme gælder for crash kurserne, som er særligt intensive med det formål at forbedre sprog kundskaberne ekstra og særligt hurtigt, og som inkluderer enetimer i slutningen af forløbet. Og endelig er der special kurserne, som inkluderer de andre sprog, og som tilrettelægges efter kundens – altså din virksomheds – behov og ønsker. Med et special kursus kan dine medarbejdere hurtigt lære de basale grundregler i et af de sprog, der normalt ikke udbydes i skolerne, og derfor ikke er alment tilgængeligt. Og så kan du trygt sende dine medarbejdere til fjerne lande for at hjælpe din virksomhed med at vækste dér.

Læs mere om sprogundervisning i Herning hos Ypsilon på ypsilon.dk